Peter De Laruelle

Peter De Laruelle maakte 30 jaar geleden van zijn hobby zijn beroep. In al die jaren heeft hij zijn bedrijf opgebouwd tot een zaak die gekend staat voor zijn kwaliteit en afwerking. Ook orde en netheid draagt hij zeer hoog in het vaandel.

Peter draait nog steeds mee op de werkvloer en voert daarnaast ook de plaatsbezoeken uit. Door zijn jarenlange ervaring kijkt hij verder dan de bestaande ruimte en brengt hij ideeën tot leven hoe uw huis nog meer een thuis kan worden.

Peter specialiseerde zich ook op unieke wijze in het uitvoeren van kalktechnieken. Op dat vlak is hij in België dé specialist, door een jarenlange ervaring en door het perfectioneren van de technieken. Het resultaat van zijn werk hoogstaand en elke woning kent daardoor een ongeziene meerwaarde. Voor de producenten van de basismaterialen is hij de inspiratiebron en werkt hij mee aan het verbeteren van de producten.

Wil je graag samenwerken met Peter en zijn team? Bekijk dan nu onze vacatures!

Ons Credo

"Het is onze passie om van uw huis een thuis te maken". Dit geldt voor Peter en dit geldt voor het ganse team. De doelstelling is uw 100% tevredenheid.

Dit doen we door naar u, als klant, te luisteren en door mee te denken in uw droomverhaal. Wij zijn er immers voor u en houden daar ten volle rekening mee.

Geen project is te groot of te klein. Wij nemen alles van A tot Z uit uw handen, zodat u met gerust gemoed kan genieten van het eindresultaat, zonder een heen-en-weer geloop tussen verschillende partijen.

De afwerking is onze focus, voorbereiding is een must. We staan garant voor een kwalitatieve afwerking waarvan u nog jaren zal genieten.

Onze aanpak

Uw aanvraag

U contacteert ons om een afspraak in te plannen om uw projectwensen en uw dromen te bespreken.

Onze offerte

Wij gieten alles in een duidelijke offerte, waarbij u van voorbereiding tot afwerking kan bekijken hoe het project zal verlopen.

Bespreking offerte

Wij stellen u de offerte in detail voor. We bespreken wat er juist zal uitgevoerd worden en hoe het project zal ingepland worden.

Plaatsbezoek na goedkeuring offerte

Nadat u de offerte goedkeurt, komen wij langs om samen met u de passende kleuren uit te stippelen, stalen te maken en materialen te kiezen.

De voorbereiding

Wij starten met de voorbereiding van het project, waarbij we samen de planning overlopen. We proberen u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen.

Het plaatsbezoek

Wij komen met de juiste mensen langs en luisteren naar uw wensen. We adviseren u in de keuzes, zowel wat betreft stijl als materialen.

De realisatie

Door controle en communicatie zorgen we ervoor dat we de vooropgestelde planning naleven en het eindresultaat op tijd opleveren.

Oplevering project

Bij de oplevering maken we alles mooi netjes, zodat er geen sporen achterblijven en u zalig kan genieten van uw nieuw ingerichte thuis.

Het team naast Peter

Kevin De Laruelle is als zoon van Peter ondertussen een tiental jaar actief in het schildersbedrijf en leerde de kneepjes van de kunst van de grootmeester zelf.

Kevin genoot daarnaast een opleiding houtbewerking, waardoor maatwerk mooi in zijn vingers zit.

Emmely De Laruelle, dochter van Peter, is in het schildersbedrijf actief als administratieve kracht en baat een winkel in kwalitatieve doe-het-zelfmaterialen uit.
Ze genoot haar opleiding in het verfgamma gedurende haar driejarige loopbaan in Colora en rondde daarnaast ook de opleiding interieurontwerper en -inrichter succesvol af.
Emmely staat u als klant perfect bij wanneer u uw stijl en inrichting wenst te bespreken.

Meer handen voor sterker werk.
Naast Peter staat een gans team van sterke krachten. Specialisten in hun vakgebied die hun stiel met passie tot in de puntjes beheersen en uitvoeren. Zij maken dagelijks mee mogelijk waar wij voor u naar streven.