Benieuwd naar onze persoonlijke aanpak en ons professioneel advies? Wacht niet en contacteer ons meteen voor een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons

in schilderwerken

Je nieuwe woning moet worden geschilderd? Of je huis heeft nood aan een opfrisbeurt? Ons team staat garant voor professioneel, kwalitatief schilderwerk op maat, binnen en buiten. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, toveren we jouw huis in een oogopslag om tot een pareltje van een thuis.

Advies aan huis

Meesterlijke aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op 4 belangrijke pijlers.

Ontdek onze aanpak

Wie kan bij ons terecht?

Particulieren

Ons team helpt je bij het volledige proces, van voorbereiding tot afwerking. We zoeken mee naar jouw stijl en creëren een interieur op jouw maat, tot in de kleinste details.

Meer info

Architecten

Strak en modern? Rustiek en landelijk? Ons team volgt jouw keuze van ontwerp en streeft daarbij naar de perfecte afwerking. Ons doel is een tevreden eindklant.

Meer info

Bedrijven

Een functionele, sfeervolle en aangename werkomgeving draagt bij tot het imago van je bedrijf. Kwalitatief schilderwerk vormt hierbij de basis.

Meer info

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we je als klant correct advies kunnen geven. Ons team streeft perfectie na, met één doel voor ogen: beantwoorden aan jouw wensen en je begeleiden in de realisatie van het interieur van je dromen. Afgewerkt tot in de kleinste details.

Lees meer

Onze partners

in schilderwerken