Over ons

Peter De Laruelle en zijn team zetten zich bij elk project voor de volle 100% in. De klant staat centraal. Het team streeft naar een aangename, correcte en transparante manier van werken, en dat tijdens het volledige traject.

Onze aanpak

Peter De Laruelle is een gevestigde naam, die kan terugblikken op een lange staat van dienst en vooral op veel tevreden klanten. Samen met zijn team kiest Peter resoluut de weg van kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking. Alle projecten worden met een doorgedreven expertise opgestart, opgevolgd en afgewerkt. De Laruelle heeft een voorliefde voor totaalprojecten: een professionele begeleiding van start tot finish. Met als doel, klanten een tot in de puntjes afgewerkt interieur van hun dromen bezorgen. Elk project, elke klant is prioritair voor ons, binnen het segment van schilderwerken en binnen het segment van interieurrenovaties.

Premium schilderwerken en interieurrenovaties

Peter De Laruelle is de drijvende kracht achter het familiebedrijf, dat topkwaliteit voorop zet. Naast schilderwerken, behoort ook totale interieurinrichting in alle vormen tot de mogelijkheden. Geen project is te groot voor ons topteam.
 

Benieuwd naar meer?

Bezoek onze showroom