Architecten

Peter De Laruelle gaat voor een professionele samenwerking met jou als architect. Luisteren staat centraal. We geven advies en zoeken samen naar de meest passende technieken.

Contacteer ons

Ben je als architect op zoek naar een betrouwbare partner die jouw klanten helpt met raad en daad? Bij ons team ben je zonder twijfel aan het juiste adres. Met jouw ontwerp als leidraad, gaan we samen voor een prachtig eindresultaat, waarbij de wensen en noden van jouw klant centraal staan. We werken volgens de besproken plannen het concept uit. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ons inleven in elke stijl. Van landelijk tot modern, we bijten ons vast in jouw project en dat altijd met oog voor detail en kwaliteit. 

Zonder zorgen

Ons team fungeert als contactpersoon voor jouw klant. We beantwoorden vragen snel en duidelijk en zorgen voor een concreet plan van aanpak. Een vlotte oplevering gegarandeerd, zodat jij als architect zonder zorgen de praktische uitvoering van je ontwerp uit handen kan geven.

Service als troef

Ons team staat altijd paraat om jouw klant een bezoek te brengen. We geven advies en meten gedetailleerd op. Persoonlijke service is waar we voor staan.

Laat ons overleggen

Ben je geïnteresseerd in onze producten, onze aanpak en de service die we kunnen bieden? We leggen graag een afspraak vast voor overleg of een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak