Onze aanpak

Onze aanpak steunt op 4 belangrijke pijlers.

Gratis advies aan huis

Persoonlijk advies

We komen bij je langs om alles in detail te bekijken. We luisteren naar je wensen en noden. Op deze manier krijgen we een goed beeld van de interieurstijl en kunnen we gepast, persoonlijk en professioneel advies geven.

Correcte offerte

Na een eerste gesprek doen we een voorstel van concept, waarbij we rekening houden met jouw materiaalkeuze. Op basis daarvan wordt het budget in samenspraak met jou én onze partners opgemaakt. Daarna bekijken we wat een haalbare planning is. Het is namelijk van belang dat alle werken goed op elkaar worden afgestemd. En dat je tijdens de werken als klant zo min mogelijk hinder ondervindt

Hoogwaardige merken

Wij en onze partners werken uitsluitend met hoogwaardige merken. Topproducten die garant staan voor een schitterend resultaat en kwaliteit verzekeren. Op deze manier bieden we je een optimale service.

Zorgeloze opvolging

Budget, planning en keuzes zijn op elkaar afgestemd? Dan kunnen we aan de slag. Peter De Laruelle is tijdens het traject jouw persoonlijk aanspreekpunt. Hij volgt de werken dagelijks op en zorgt dat alle partners op elkaar afgestemd blijven. Met de grootste zorg gaat ons professioneel team aan de slag en wordt alles uitvoerig uitgevoerd en getest. Bij opleveringkrijg je een tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat. Een droominterieur om u tegen te zeggen.

Onze partners

Benieuwd naar meer?

Bezoek onze showroom

in interieurrennovaties